Massage og coaching 

gennem livet

Hos os møder vi dig som du er, og 

hvor du er i dit liv.

​” Jeg går til massage hos Ulla Bruun, da jeg har kronisk smerter efter et uheld. Det hjælper utroligt godt , er utroligt afstressende og det er en yderst professionel behandling. Behandlingen tager udgangspunkt i hvad du og din krop har brug for. det kan kun anbefales.”

- Lone Gerstrøm​

Massage og coaching 

gennem livet

Hos os møder vi dig som du er, og 

hvor du er i dit liv.

​”​ Det er så fedt at stå op om morgenen og kunne gå på arbejde uden smerter. Det kan jeg takke Ulla for. Jeg fik hende anbefalet af min kone, som får massage af Ulla for sine smerter. Uden massagen ville hun ikke kunne passe sit arbejde som frisør.”

- Claus Andersen.

Massage og coaching 

gennem livet

Hos os møder vi dig som du er, og 

hvor du er i dit liv.

​” Aldrig havde jeg troet, at jeg skulle leve så godt med mine kroniske smerter. Jeg er landmand og har slidgigt i hofterne. Behandlinger med jævne mellemrum hos Ulla gør, at jeg har det bedre nu..”

​- Benny

Hvilken massage skal jeg vælge​

Den store forskel på Fysiurgisk massage og Nordlys massage, er tilgangen til kroppen.

Fysiurgisk massage

Der arbejdes fokuseret og direkte hvor smerten er og i det omkringliggende væv samt de relaterede muskler. Massagen er mest beregnet til kortere massager og firmamassage. 

Læs mere om Fysiurgisk massage

Nordlys massage

Tilgangen til kroppen er helhedsorienteret, det vil sige at hvis du kommer med fx smerter i skulderen, så arbejder vi ud fra smerten og prøver at spore os ind på hvorfor den er opstået. Om den måske er opstået afledt fra en anden del af kroppen. Fx arbejdsstilling.

Nordlys massage er delt op i en klassisk og terapeutisk. Den klassiske bruges når der er smerter i kroppen. Den Terapeutiske bruges, når du fx har stress, ondt i kroppen samtidig med du har udfordringer med tanker fx jobskifte eller andre ting i livet. 

Læs mere om Nordlys massage

Firmainformation

Din krop i Fokus

​CVR: 38602853

E-mail: 

kontakt@dinkropifokus.dk

Ulla Bruun: 

23 82 71 69

Vicki Hoffmann: 

28 86 53 01

Line Brandt:

27 94 50 56

Følg med på Facebook.

Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her finder du vores klinik​

​​

Gråskegårdevej 2K Tirstrup,

​8400 Ebeltoft