​Massage og coaching

gennem livet

Hos os møder vi dig som du er, og

hvor du er i dit liv.​

Geriatrisk Massage - Massage til ældre

Geriatrisk massage er designet til at give berøring og nærhed til den ældre befolkning. Det er med til at afhjælpe hudsult.

Massagen er blid og den kan anvendes til ældre mennesker, både på klinikken og i eget hjem, i plejebolig, på ældrecenter eller hospital.


Massagen/berøringen kan bidrage til at øge blodcirkulationen, forbygge depression, forbedre balance og fleksibilitet, mindske smerter, øge mobilitet, forbedre kropsholdning, bidrage til generel trivsel og opfylde behovet for at blive rørt.

Geriatrisk massage kan være særligt nyttigt for at opretholde og forbedre den generelle sundhed. Berøring har også vist sig at lindre angst og give komfort, især for ældre borgere, der ikke har megen berøringskontakt med andre menneske

I Geriatrisk Massage er tryghed, nærhed og kontakt i højsædet. Vi sætter en ære i at bidrage til ældres generelle trivsel og velbefindende.

Udover massage på klinikken tilbyder vi også at komme til dig i dit eget hjem, i plejebolig, på ældrecenter, på hospitalet eller hvor det måtte passe.

Vi tager dog kørepenge hvis vi skal ud til dig.

Firmainformation

Din krop i Fokus

​CVR: 38602853

E-mail: 

kontakt@dinkropifokus.dk

Ulla Bruun: 

23 82 71 69

Vicki Hoffmann: 

28 86 53 01

Følg med på Facebook.

Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her finder vores klinik​