​Massage og coaching

gennem livet

Hos os møder vi dig som du er, og

hvor du er i dit liv.​

Bindevævsmassage​

Bindevævsmassage er meget effektiv, uanset om det er muskelvæv, bindevæv organer eller led der giver kroppen udfordringer.

Hvis du går og føler din hud er for lille og den strammer, eller føler dine muskler er udkørte, kan det meget vel være at bindevævsmassage, evt kombineret med alm massage er den rette kombination.

Det er en meget dyb behandlingsform, der hjælper rigtig mange mennesker med at udskille affaldsstofferne og fedt fra cellerne i vævet. Det kan være med til at gøre en stor forskel i hverdagen.

Bindevævsmassage er forholdsvis blid. Jeg laver ofte dybe stræk i både hud og vævet, det øger blodcirkulationen, som så igen er med til at give afslapning i og rense væv samt transportere affaldsstofferne væk.

Udover at arbejde med hænderne bruger jeg også gerne bløde sugekopper og bambusstave

Bindevævsmassage er bl.a. godt for

  • Smerter i kroppen
  • Hovedpine
  • Når huden føles for spændt ud
  • Celluties
  • Træthed i kroppen
  • Psykisk ubalance

Udtalelser​

​” Jeg går til massage hos Ulla Bruun, da jeg har kronisk smerter efter et uheld. Det hjælper utroligt godt , er utroligt afstressende og det er en yderst professionel behandling. Behandlingen tager udgangspunkt i hvad du og din krop har brug for. det kan kun anbefales.”

- Lone Gerstrøm

​”Det er så fedt at stå op om morgenen og kunne gå på arbejde uden smerter. Det kan jeg takke Ulla for. Jeg fik hende anbefalet af min kone, som får massage af Ulla for sine smerter. Uden massagen ville hun ikke kunne passe sit arbejde som frisør,”

- Claus Andersen.​​

​” Aldrig havde jeg troet, at jeg skulle leve så godt med mine kroniske smerter. Jeg er landmand og har slidgigt i hofterne. Behandlinger med jævne mellemrum hos Ulla gør, at jeg har det bedre nu..”

- Benny

Firmainformation

Din krop i Fokus

​CVR: 38602853

E-mail: 

kontakt@dinkropifokus.dk

Ulla Bruun: 

23 82 71 69

Vicki Hoffmann: 

28 86 53 01

Line Brandt:

27 94 50 56

Følg med på Facebook.

Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her finder du vores klinik​

​​

Gråskegårdevej 2K Tirstrup,

​8400 Ebeltoft