​Massage og coaching

gennem livet

Hos os møder vi dig som du er, og

hvor du er i dit liv.​

Behandling af arvæv

​Arvæv består af kollagene fibre, der skyder igennem kroppens raske organer, muskler og sener, og medfører en række gener, der primært skyldes at strømmen af blod, lymfe, ilt og næringsstoffer gennem arvævet besværliggøres. Generne resulterer typisk i nedsat muskelstyrke, generel ømhed samt øget dannelse af mælkesyre.​

Det er muligt at behandle arvæv.

Ved hjælp af specielle behandlingsteknikker er det muligt at løsne arvævet, så der kommer en sund cirkulation og gennemstrømning af blod, lymfe, ilt og næringsstoffer.

På grund af fibrene, der breder sig, vil man efter en arvævsbehandling kunne mærke en stor lindring på den omkringliggende kropsregion.

​Så hvad enten man har operationsar fra f.eks. brystoperation, diskusprolaps, blindtarms operation, osv., vil det være muligt at kunne genskabe cirkulation i vævet.

Hvordan påvirker arvæv kroppen?

Et nydannet ar vil med tiden få flere og flere kollagene fibre, der vil medføre et kraftigt skævt stræk i det omkringliggende væv.

​En anden ulempe ved arvæv er, at det breder sig, forstået på den måde at vævet ved siden af arvævet også bliver hårdt, og arvævet bliver så at sige ved med at skabe “ringe i vandet” i hele systemet.

Firmainformation

Din krop i Fokus

​CVR: 38602853

E-mail: 

kontakt@dinkropifokus.dk

Ulla Bruun: 

23 82 71 69

Vicki Hoffmann: 

28 86 53 01

Følg med på Facebook.

Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her finder vores klinik​