​Massage og coaching

gennem livet

Hos os møder vi dig som du er, og

hvor du er i dit liv.​

Behandling af arvæv

​Arvæv består af kollagene fibre, der skyder igennem kroppens raske organer, muskler og sener, og medfører en række gener, der primært skyldes at strømmen af blod, lymfe, ilt og næringsstoffer gennem arvævet besværliggøres. Generne resulterer typisk i nedsat muskelstyrke, generel ømhed samt øget dannelse af mælkesyre.​

Det er muligt at behandle arvæv.

Ved hjælp af specielle behandlingsteknikker er det muligt at løsne arvævet, så der kommer en sund cirkulation og gennemstrømning af blod, lymfe, ilt og næringsstoffer.

På grund af fibrene, der breder sig, vil man efter en arvævsbehandling kunne mærke en stor lindring på den omkringliggende kropsregion.

​Så hvad enten man har operationsar fra f.eks. brystoperation, diskusprolaps, blindtarms operation, osv., vil det være muligt at kunne genskabe cirkulation i vævet.

Hvordan påvirker arvæv kroppen?

Et nydannet ar vil med tiden få flere og flere kollagene fibre, der vil medføre et kraftigt skævt stræk i det omkringliggende væv.

​En anden ulempe ved arvæv er, at det breder sig, forstået på den måde at vævet ved siden af arvævet også bliver hårdt, og arvævet bliver så at sige ved med at skabe “ringe i vandet” i hele systemet.

Udtalelser​

​” Jeg går til massage hos Ulla Bruun, da jeg har kronisk smerter efter et uheld. Det hjælper utroligt godt , er utroligt afstressende og det er en yderst professionel behandling. Behandlingen tager udgangspunkt i hvad du og din krop har brug for. det kan kun anbefales.”

- Lone Gerstrøm

​”Det er så fedt at stå op om morgenen og kunne gå på arbejde uden smerter. Det kan jeg takke Ulla for. Jeg fik hende anbefalet af min kone, som får massage af Ulla for sine smerter. Uden massagen ville hun ikke kunne passe sit arbejde som frisør,”

- Claus Andersen.​​

​” Aldrig havde jeg troet, at jeg skulle leve så godt med mine kroniske smerter. Jeg er landmand og har slidgigt i hofterne. Behandlinger med jævne mellemrum hos Ulla gør, at jeg har det bedre nu..”

- Benny

Firmainformation

Din krop i Fokus

​CVR: 38602853

E-mail: 

kontakt@dinkropifokus.dk

Ulla Bruun: 

23 82 71 69

Vicki Hoffmann: 

28 86 53 01

Line Brandt:

27 94 50 56

Følg med på Facebook.

Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her finder du vores klinik​

​​

Gråskegårdevej 2K Tirstrup,

​8400 Ebeltoft